Spašava li gatački PDP pogubljenog Ognjena Milinkovića?

Danas je održan kolegij skupštinske “manjine” u Gacku, jer Ognjen Milinković nema većinu već pola godine. “Manjina” Gacka je utvrdila da nema potrebnu skupštinsku većinu za nacrt rebalansa budžeta za 2022. godinu. Kako nezvanično saznajemo “ruku spasa” koja im je neophodna tražiće u PDP-u, jer DNS -ova Jovana Kundačina-Zelenović i “odmetnuti” odbornik SNSD-a (inače jedan od osnivača ove stranke) Siniša Šuković nisu za truli kompromis.

Kuda plovi brod gatačkog PDP-a, za “opštim dobrom” koje propagira Draško Stanivuković ili čistim opozcionim radom koji propagira Jelena Trivić, pokazaće vrijeme koje je pred nama.

Javnost Gacka je podijeljena, jedni vjeruju da Milinković neće naći većinu u opozcionim redovima, dok su drugi mišljenja da su lični interesi bitniji od lokalpatriotizma i principa odbornika PDP-a.

Članstvo ove stranke u Gacku nije za pakt sa posrnulim načelnikom u liku Ognjena Milinkovića, a šta će odlučiti odbornici ove stranke znaće se posle kafe koju možda upravo piju sa vlastima u Gacku.

PDP je protiv kompromisa sa vlastima u Gacku, a da li su Radojica Antunović i Milan Gutović znaće se na sljedećoj skupštini SO Gacko.

Kroz Staru Hercegovinu