Gacko: SDS “otvorio karte” – Govedarica i zvanično kandidat za načelnika, Ćeranić nosilac liste

Kad se još nije ni nazirala lista SDS-a u Gacku, naslutili smo ko bi mogao biti nosilac liste ove stranke u Gacku (pisali da bi to mogao biti Aleksandar Ćeranić), pisali i pogodili. Vukota Govedarica će nakon dugo godina političkog djelovanja na političkoj sceni Republike Srpske i BiH pokušati da vrati SDS u Gacku na tron, nakon što je ova stranka doživjela poraz na lokalnim izborima 2020. godine, kad je “suvereni vladar” Milan Radmilović izgubio od Ognjena Milinkovića (koji će očigledno ove izbore posmatrati sa strane i biti obični glasač).

Naime, Milinković je izgubio u obračunu “dvije struje” SNSD-a, pa se prema našim saznanjima neće naći čak ni na listi za odbornika, koju će predvoditi Vasilije Lažetić. Kandidat SNSD-a će kako stvari stoje biti Srđan Milović, predsjednik privremenog odbora. Vaše je da čitate, a naše da vas blagovremeno i tačno obavještavamo, a za sve koje politički život u Gacku zanima donosimo i kompletnu listu SDS-a, na kojoj će se naći 6 aktuelnih odbornika , ali i dosta novih lica:

Aleksandar Ćeranić, Jelica Bjeković, Milan Savić, Savo Starović , Vera Tepavčević, Miroslav Vuković-Hrgo ,Radomir Radmilovic- Miki, Hristina Janjić, Branko Čabrilo, Dragana Rudan, Darko Lojović, Ivana Slijepcević, Obren Nikolić, Milos Milosević, Jelena Kosović, Dejan Todorović, Danijela Crnogorac, Saša Pantić- Taćo , Jelena Starović, Milan Bosković, Ljubica Ivanović, Nenad Jeremić, Milica Djedović, Dušan Adžić.

Kroz Staru Hercegovinu