FK “Mladost” Gacko: Izabrana nova skupština i radna grupa zadužena za formiranje nove uprave

Nekadašnji premijerligaš iz Gacka FK “Mladost” Gacko trenutno se takmiči u Drugoj Ligi RS – Istok i prošlu sezonu je muku mučila sa igračkim kadrom, koji je za posljedicu imao i rezultatsku krizu u pojedinim momentima. Nakon što je istekao mandat skupštine izabrana je nova, a nakon verifikacije jednoglasno je izabran novi predsjednik Dušan Adžić, kao i njegov zamjenik Mišo Rončević (bivši predsjednik skupštine).

O planovima za narednu sezonu, kao i učinjenom u prethodnoj govorio je trener Željko Popović, koji je istakao da su pojačanja i “svježa krv” neophodna kako bi se klub vratio tamo gdje zaslužuje.

Bojan Mrković podnio je ostavku na mjesto predsjednika, a iz izvještaja o radu u proteklom periodu jasno se može zaključiti da je bio “dežurni vatrogasac” na stadionu “kraj pilane”, jer svi koji su upućeni u dešavanja u “Mladosti” znaju da je uprava postojala samo na papiru, a njihov neozbiljan odnos prema funkcijama na koje su izabrani potkrepljuje i činjenica da se juče nisu udostojili da prisustvuju skupštini.

Iz konstruktivne rasprave došlo se do zaključka da se formira radna grupa koja će imati zadatak da u narednih 15 dana obavi razgovor sa ljudima iz privrednog, sportskog i političkog života u Gacku, koji su spremni da se u punom kapacitetu posvete radu u klubu i pomognu da se rad unaprijedi, sa posebnim akcentom na rad sa mlađim kategorijama. MLADOST VAS TREBA, MLADOST VAS ZOVE.

Kroz Staru Hercegovinu