Trebinje: SNSD najavio ubjedljivu

Predstavnici GO SNSD potpisali su koalicioni sporazum sa predstavnicima Demos, NDP, SP, US, DNS, Prve SDS i NPS na lokalnom nivou za predstojeće izbore i predstavili su zajedničkog kandidata za gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića.

Predsjednik GO SNSD-s Trebinje Luka Petrović ističe da dvije trećine građana Trebinja podržava koaliciju okupljenu oko SNSD.

„Oni podržavaju našu priču i ubijeđeni smo da taj rezultat možemo popraviti na ovim izborima, jer nudimo programe i projekte, za razliku od onih koji nemaju šta da ispričaju, osim da se bave nama”, rekao je Petrović.On je naveo da u budućem parlamentu očekuju dvotrećinsku podršku.

“Mi ćemo, zajedno sa svima koji budu pratili naše politike, obezbijediti stabilnost u Trebinju, jer to već imamo osam godina. Nijednu ružnu riječ nismo rekli protiv crkve i sveštenika, privrednika, komšija, vladara koji nam pomažu. Želimo da radimo i doprinosimo boljem kvalitetu života u našem gradu. Siguran sam da većinsko Trebinje to želi i da će nam, kao i do sada, dati podršku”, poručio je Petrović.

„Trebinje je svakog dana snažnije. Jedva čekamo 7. oktobar da nastavimo da radimo i ostavljamo djela iza nas. Hvala svima na dosadašnjoj podršci. I u narednom periodu, svi koji su vrijedni i žele da rade, imaju našu podršku“, ističe Ćurić.

Zajednički koalicioni kandidat Mirko Ćurić rekao je da je važno da je koalicija od samog početka zajedno.

Trebinjelive